Yalova İçin 3 Günlük Hava Durumu
YALOVA
 
 
 
 
Untitled Document
 
    8 MART KADINLAR GÜNÜ...

                 DÜNYA KADINLARININ VE YALOVALI HEMŞERİLERİMİZİN

 KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN…

 

         ÖNCE İNSANIZ Sonra kadın veya erkek……

        

         Dünyaya gelirken hiç kimse cinsiyetini belirleyebilme şansına sahip değil,erkek veya kadın fark etmez  ÖNCE İNSAN diyebilsek kadınlarımızın toplumdaki sosyal durumu ekonomik özgürlükleri konusunda çok büyük bir aşama kaydetmiş olacağımızı ,sorunların kendiliğinden çözüleceğini göreceğiz.

         

         Hayatın her anında olduğu gibi kişisel hak ve özgürlükler konusunda da eğitim ön plana çıkmakta kadınlarımıza karşı kötü davranışların hak ihlallerinin büyük çoğunluğu kendini egemen güç sayan erkeklerin eğitimsizliğinden kaynaklanmaktadır.Unutulmaması gereken en acı gerçekse bu erkekleride kadınların yetiştirdiği konusudur.YANİ KISACA GEREK ERKEK GEREKSE KADIN OLSUN TOPLUMDAKİ BİREYLERE ÖNCE İNSAN OLDUĞUMUZU DAHA SONRA KADIN VEYA ERKEK OLDUĞUMUZU ANLATAMAZ ve eğitimimizi kadın erkek tüm kesimlere bu şekilde yayamazsak sadece senede bir gün meydanlara çıkar birkaç hoş söz söyler daha sonra da aynı tas aynı hamam devam ederiz.

          KADINLARIMIZIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ TEKRAR KUTLARKEN AYDINLIK GÜNLERE HEP BERABER KAVUŞMAMIZ DİLEĞİYLE DİYORUZ …. Saygılarımızı sunuyoruz….