Yalova İçin 3 Günlük Hava Durumu
YALOVA
 
 
 
 
Untitled Document
 
    SERVİSÇİLER ODASI TUNÇ'LA YOLA DEVAM DEDİ...

 Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Genel Kurulu Yalova Belediyesi toplantı salonunda yapıldı. Aday çıkmayan seçimde oy birliği ile yine Arif Oktay Tunç başkanlığa seçildi....

Yalova Belediyesi toplantı salonunda yapılan kongreye divanın oluşturulması ile başlandı. Divan Başkanlığına Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Selami Tokay, Başkan Yardımcısı Elektrik ve Teknisyenleri Odası Başkanı Ahmet Ortakoğlu seçildi.

 

Genel kurul öncesi Bursa Servis Araçları Oda Başkanı Sadi Aydın, Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, Yalova Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eski Başkanı Fehmi Öncü kısa birer konuşma yaptılar. Ardından yapılan seçimde üyelerin oy birliği ile Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanlığına bir dönem daha Arif Oktay Tunç geçildi.

 

Seçim sonrasında üyelere bir teşekkür konuşması yapan Tunç, "Bu odanın başkanı olmaktan hep guru duydum. Bir kez daha bu göreve beni layık görmeniz ise çok daha gururlandırdı. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada oda esnafımızın menfaatlerini koruyacak, onlara en iyi hizmeti sağlayabilmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

 

Kongre sonrasında Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu;

 

BAŞKAN :ARİF OKTAY TUNÇ

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-YÜKSEL GÜMÜŞ

2-SEZER DURU

3-ERDİNE ROĞLU

4-RAHİM AYDIN

5-HAKAN GÜNGÖR

 

6-HALİL ÜNVER