Yalova İçin 3 Günlük Hava Durumu
YALOVA
 
 
 
 
Untitled Document
 
    SERVİSÇİLERDEN UYARI !!!!!!

           Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Arif Oktay TUNÇ, "ÖZEL İZİN BELGESİ" bulunmayan hiç bir servisin öğrenci servis ve personel servis taşımacılığı yapmasına izin ermeyecekleri uyarısında bulundu.

          Okulların açılması ile birlikte bir açıklama yapan Yalova Servisçiler Odası Başkanı Arif Oktay TUNÇ okul ve işletme yetkililerini uyardı. Yasalar gereği, servis taşımacılığı yapacak araçların, "ÖZEL İZİN BELGESİ"ne sahip olmaları gerektiğini dile getiren Tunç, "Yalova Servis İşletmecileri  Esnaf Odası olarak il genelinde servis işletmeciliğinin meslek olduğunu kabullenilmesinde bize destek olan çevre il, belde, oda, kooperatif başkan ve üyelerine teşekkürlerimizi iletiriz.

         Gelinen noktada il genelinde servis temsilcilerinin sorunları büyük oranda çözüldü. Taşların yerine oturmasında desteklerini bizden esirgemeyenleri unutmamız mümkün değil. Ne zaman ihtiyaç duysak bizden yardımını esirgemeyip her zaman yanımızda olan Başta Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Emniyet Müdürü Hüseyin ümit Yüksel, Jandarma Alay Komutanı Alb. Osman Arslan, Yalova Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Nuray Tozlu ve müdürlük personeli başta olmak üzere katkısı olanlara teşekkürlerimizi sunarız.

          Ama buna rağmen D4, D2, D1 yetki belgemle servis çekerim diyenler sayı (34685369/215.99/204) 07.01.2014 tarihli belgenin 2/b bendinde şehir içerisinde taşıtın izleyeceği güzergahı da gösteren yetkili yerel idarelerden alınmış ve Ulaştırma Bölge Müdürlüğünce, görülmüştür ibaresini taşıyan ÖZEL İZİN BELGESİ bulunmayan hiç bir aracın servis çekmeyeceği açıktır.

          Biz Yalova genelinde bütün servisçiler her sıkıntıda birlik beraberlik içinde haklarımızı savunmaya devam edeceğiz.

          Okul taşıtlarında okul servis araçları hizmet yönetmeliğine uymayan araçları çalıştıran Okul Aile Birlikleri ve okul müdürleri, Personel taşıtlarında ise özel izin belgesi olmayan araçları çalıştıran işletme sahibi ve ilgili müdürleri hakkında savcılık makamına suç duyurusunda bulunacağız.  Hakkımızı adil mercilerde arayacağımızın bilinmesini istiyoruz. Esnafımız adına, konuya hassasiyetle yaklaşan tüm yetkili ve ilgililere teşekkürlerimizi sunarız" dedi.