Yalova İçin 3 Günlük Hava Durumu
YALOVA
 
 
 
 
Untitled Document
 
    SERVİSÇİLERE GENÇ KAN

Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Olağanüstü Genel Kurulu Yalova Belediyesi toplantı salonunda yapıldı. Aday çıkmayan seçimde oy birliği ile genç kan HALİL ÜNVER seçildi.

Yalova Belediyesi toplantı salonunda yapılan kongreye divanın oluşturulması ile başlandı. Divan Başkanlığına Yalova Berberler ve Kuaförler Odası başkanı ŞENOL ULUTÜRK, Başkan Yardımcısı Seyyar Pazarcılar Başkanı Orhan Seyfi KALYONCU seçildi.

Genel kurul öncesi oda başkan vekili RAHİM AYDIN konuşma yaparak HALİL ÜNVER’İ kürsüye davet etti.

Halil ÜNVER yaptığı konuşmada ‘’ yöneticilik yaptığım süre içinde bağlı olduğum başkanımdan , oturduğumuz koltuğun, makam mevki koltuğu olduğunu değil, siz değerli esnafımıza hizmet etme koltuğu olduğunu öğrendim. Bu sebeple benim gibi genç esnafların önünü açmaları gurur verici bir durumdur. Yalova da bulunan 17 esnaf odası içinde her zaman ilklerin esnaf odası olan servis işletmeciliği esnaf odası, bunda da ilk adımı atmıştır.

Sorunlarımızı çözebilmemiz, ihtiyaçlarımızı giderebilmemiz ve beklentilerimizi karşılayabilmemizin yolu sizlerin desteğinden geçiyor. Yeni dönemde de aynı hassasiyeti devam ettirerek esnafımızın kendi kendini yönetmesini sağlayacağız.

Valilik makamı, emniyet müdürlüğü ile diğer kurum ve kuruluşlarla kurmuş olduğumuz olumlu diyaloğu sürdürmeye devam edeceğiz. Odamıza kattığımız kurumsallığı arttırmak ve esnafımızın haklarını savunmak temel gayemizdir.

Çalışmalarımıza aynı hız ve dürüstlükle devam edeceğiz. Ancak bu tek başına yeterli değil. Başarmak için birbirimize omuz vermemiz gerekiyor. Hepimiz biliyoruz ki birlikten kuvvet doğar.’’ diyerek başkanlığı devraldığı ARİF OKTAY TUNÇ’a sözü verdi.

Yalova Belediyesi Meclis üyeliğine seçildiği için istifa eden Arif Oktay TUNÇ, tüm misafirleri selamladıktan sonra herkese teşekkür etti. Her zaman her konuda genç başkanın, yönetimin ve esnafın yanında olduğunu, desteğini esirgemeyeceğini söyledi. Onursal başkan olarak kabul edilen Arif Oktay TUNÇ’a plaket verildi.

Kongre sonrasında Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Başkan; HALİL ÜNVER, Yönetim Kurulu Üyeleri; Özgür YUSUFOĞLU, Rahim AYDIN, Sezer DURU, Murat KORKMAZ, Turgut KAYA, Ahmet EROĞLU Denetim Kurulu Üyeleri:İlker KORKMAZ, Alper İŞBECEREN, Tuncay YILDIRIM